30 juuni, 2010

Rohan Candappa – Väike Tüng Shui käsiraamat (2000)

SÄDEME TAASSÜND
Voodisse paigutatud nailonlinad aitavad mahakerinud abielusse uuesti särtsu tuua.

PLEKIST LAHTI
Kui su naabril on sinu poole suunatud satelliitantenni taldrik, kiirgab see su kodule “mürginooli”.
Oota pimedat ja siis mine kruvi taldrik maha.

VAATA PRAGU
Suvalise põrandalaua eemaldamine tõstab sinus ja su külalistes teadlikkust sind ümbritseva suhtes.

ÄRA LUBA ENDAST MÖÖDUMIST
Kui su maja eest läheb mööda tee, siis tähendab see seda, et sinust minnakse elus mööda. Esimesel võimalusel kaeva tee üles.

KASULIK KALAROHKUS
Akvaarium elavaloomuliste gupidega loob head energiat ja julgustab asju kätte võtma ning ära tegema.
Kui aga kalade eest hoolitsemine tundub teile liialt suure vastutusena, annab sama tulemuse ka radiaatori taha visatud suitsuheeringas.

PISUT TOASOOJA
Reeglina on külmikud külmad ja eemaletõukavad kohad. Jäta külmiku uks alati pisut paokile ja sa oledki probleemi lahendanud.

RÄMPS VÄLJA
Räpane maja laseb halval Tüng Shuil igas nurgas pesitseda. Lihtne ja praktiline meetod negatiivsest energiast lahtisaamiseks on ära visata kõik su elukaaslase asjad, mida ta pole viimase kuu aja jooksul kasutanud või kandnud.

SÜGAV JÕGI, KÕRGE MÄGI
Ideaalne asukoht maja jaoks on selline, kus maja taga asub mägi ja maja ees on veekogu. Kui sinu kodu juures pole kumbagi, lase maja ees vett ja viska kõik rämps tagaaeda, kuni sul on seal oma “mägi”.

RUUNIKIVID
Kui su kontoris on liiga rutiinne atmosfäär, aseta hoolikalt valitud kohta ruun. Kui ruunal on kivid, tuleks ta viia enne veterinaari vastuvõtule. Kui ta liialt hirnuma kipub, lase ta maha.

SOOVISEDELI USKUMATU VÄGI
Kui sa midagi tõeliselt ihaldad, kirjuta see 100 korda paberile. Tee seda iga päev järgmised 100 päeva. 100 päeva pärast on sul juba täiesti kama, mida sa kunagi nii tõsiselt oma südamesooviks pidasid.

KIIRED ON HALVAD
Kiired on Tüng Shui õpetuse kohaselt äärmiselt halvad.
Väldi kõiki, kes säravad. Nad on äärmiselt ebausaldusväärsed. Või tulevad Tšernobõlist.

OLE MAALÄHEDANE
Maa on Tüng Shuil oluline element. Õigesti kasutatuna aitab ta sul jalad alla saada. Kui mõni su kolleeg on liialt õhku täis läinud, laota mulda ta laua ja kabineti ümber. Seejärel saad tunnistada tähelepanuväärset muutust tema suhtumises.

SÄRA SILMA
Daamid, kui teil on probleeme partneri leidmisega, siis vabanege probleemist oma kodu õige valgustamisega. Lahendage mure punase laterna riputamisega oma tänavapoolsele aknale.

MIS MULJE ASI JÄTAB?
Prügi hoidmine ühes kindlas kohas kontsentreerib tugevamat negatiivset energiat sinu kodus. On palju otstarbekam väikeseid solgihunnikuid tekitada ühtlaselt üle maja, et halva energia vägi kahaneks.

PAUSIDE VAHEL ON ÜLIM TÕDE
Igas vestluses tekkinud pausid lasevad negatiivsel energial läbi lipsata ja sinuni jõuda. Vältimaks seda ohtu, ümise pidevalt madalal, atonaalsel häälel.

KUS ON JUUST?
Hoia külmikus toitu tähestikujärjekorras.

KES SELLE SINNA PANI?
Sõites väldi lamavaid politseinikke.
Parem ära üldse inimestele otsa sõida.

Kommentaare ei ole: