23 detsember, 2010

Millised on 2010.a parimad raamatud?

Ainukordne ja haruldane võimalus valida 2010. aasta eesti autorite parimad teosed! Jah, see on tõesti nii, kõigil on võimalus osaleda ja anda oma hääled neile, kes Sinu teada on parimad. Kõiki hääli arvestatakse ja anonüümselt hääletanute vahel ei loosita uut iPodi. Jah, see on tõesti nii. Räägi sellest oma tuttavatele ja lähedastele ning jaga oma seinal ja saada sõnum telefoniraamatu kõigile kontaktidele, see kõik on just nendele. Pakkumine kehtib ainult kuni 30. detsembrini.

Ja see pole veel kõik! Peale võitja(te) selgumist võid just Sina laenata oma sõbralt või tuttavalt või vaenlaselt võitnud teose(d) ning oma käega sinna sisse kirjutada, et just see on “loterii lugejate lemmik aastal 2010”! Ma tean, Sa ütled, et see pole võimalik, aga usu mind – on küll võimalik. Kasuta seda harukordset võimalust ja kahetsejaid on palju. Mida Sa ootad? See kõik on vaid ühe kuni kaheksa kliki kaugusel! See on pakkumine, millest on võimalik keelduda, juba miljonid on seda võimalust kasutanud ja on saatnud peale seda meile tänulikke kirju ning nõudnud lisa!

4 kommentaari:

Tiina ütles ...

Läksin muidugi reklaami õnge, nagu alati, ja kasutasin harukordset võimalust hääletada loterii lemmikraamatut. Kuna olen kogu nimekirjast lugenud kolme, siis kõigi kolme poolt ka hääletasin. Nüüd oleme tasa, eks.

kolm ütles ...

Mis mõttes tasa? Mis juhtus? Kus? Kuidas?

Aga aitäh, nagu näha, jäid just õnnelikult iPodist ilma!

Tiina ütles ...

Ses mõttes tasa, et mina läksin reklaami õnge ja sina saad moonutatud uuringutulemuse :)

kolm ütles ...

Mu jaoks on see kõrgeim tõde. Väike moonutus käib kauba peale.