24 september, 2024

Ingvar Luhaäär - Psüühiline kaitse (2000)

 

Salapärane, aga võimas intuitiivteaduste maailm.


“Üldkaitseks kujustan (visualiseerin) vahel õhtuti, kui meelde tuleb, oma korteri ja ka maamajakrundi ümber helesinise leegiringi. See ei võta kaua aega, hetkega on tehtud. Sellise kaitse mõju ei ole väga pikaajaline, nii et aegajalt tuleb seda korrata. Vähemalt ööpäevaringset mõju võime siiski eeldada.

/-/

Kui tunnen mingist suunast enese poole tulemas tugevat negatiivse energia voogu - psüühilist rünnakut - siis pöördun näoga sinna suunda (siinjuures pole üldse tähtis, kui kaugel asub ründaja, kas samas toas või sadade kilomeetrite kaugusel), kujustan oma laubale helesinisest tulest viisnurga, võtan selle kahe käega ja saadan teele selles suunas, kust rünnak tuleb, et ta hajutaks minu poole tuleva negatiivse impulssi. Samal ajal mõtlen, et ma ei taha sellega kahjustada ründajat - kui ma nii ei mõtleks, oleksin hetkel must maag ja kahjustaksin seega oma karmat.” (lk 5)


“Näiteks kui rünnaku alla on sattunud kõht, andke tööd peale - lugege raamatut või vaadake filmi! - kui aga rünnaku alla on sattunud pea, sööge midagi maitsvat. Rünnaku alla sattunud inimene peaks sööma iga kahe tunni tagant, kuid mitte ka korraga palju.” (lk 7)


“Ja veel - parim kaitse on täielik andestus oma ründajale.” (lk 9)


Kommentaare ei ole: