07 märts, 2014

Väärarusaamade entsüklopeedia. Seks (2002)

Venelaste toode, seega selline semulik ja maalähedane õpetlik lugemine laiadele massidele, huumorit ja kurioosume. Eks saab teada sedagi, et vene naised erinevad ameerika naistest. Jne.

“Kortisooni nõristumise tulemusel paranevad armunud kiiresti haavadest ja põletikest. Pealegi jäävad nad harvemini külmetushaigustesse ja grippi.” (lk 25) 
“Teadlaste uurimused näitavad, et armastusromaanide austajannad sõlmivad intiimsuhteid hulga sagedamini kui naised, kes sellist kirjandust silmaotsastki ei salli.” (lk 26) 
“Oletagem, et naine ütleb: “Sa sõidad liiga kiiresti!” Selles märkuses on mitte ainult hirm avarii ees, vaid ka hoolitsus mehe eest – näed, kuidas ma sinu pärast muretsen.” (lk 30-31) 
“Kui aluspüksid on ilusad ja, mis eriti oluline, kallid, siis väärib naine, kelle jalas need on, suuremat tähelepanu. Sellist naist võib juba seltskonda viia, temaga uhkeldada.” (lk 57) 
“Ühe eksperimendi käigus prooviti hobumärasid sebratäkkudega ristata. Kõik katsed läksid luhta – järglasi sellistel paaridel ei sünni, hoolimata arvukatest katsetest. Hiljem ristati samu hobuseid, kui juba normaalsete sama tõugu täkkudega. Kummalisel kombel sündisid mõnikord tavalised varsad, ainult triibulised. Selle ja taoliste katsete põhjal tegidki uurijad järelduse: kõik, mis koos spermaga organismi satub, jätab temasse oma jälje. Praegu on teadlased seisukohal, et tulevaste laste tervis sõltub paljuski potentsiaalsete vanemate suguelust, mida vähem on naisel olnud seksuaalpartnereid, seda tervemad tema lapsed tulevad.” (lk 67) 
“Hommikune erektsioon mehel seksuaalse täisväärtuslikkuse oluline näitaja. See on normaalne reaktsioon, mis annab tunnistust tema tervisest, noorusest, optimismist ja heast suhtumisest naisesse.” (lk 72) 
“Huvitav on ka see, et pikad suudlused aitavad luksumisest lahti saada.” (lk 95) 
“Mehed leiavad, et kui naine kaldub tüsedusele, kuid on lahke ja lõbusa loomuga, siis on see parem kui see, et tal on võrratu figuur, kuid igapäevaelus on ta üks igavene näägutaja.” (lk 209) 
“Rahvasuu väidab, et kui mehel hakkab pealagi kiilaks minema, käib ta seda järelikult võõra padja peal nühkimas.” (lk 217) 
“Rahvasuu väidab, et kui noormehel on niisked käed, on ta järelikult onanist.” (lk 241) 
“Huvitav on see, et mitmed rahvad teadsid ehkki eksootilisi, kuid päris tõhusaid rasedusest hoidumise viise. Ilmselt kõige omapärasemat moodust kasutasid mõned Lõuna-Ameerika hõimud: mehele tehti kubemepiirkonda kusitisse sisselõige ning ejakulatsiooni ajal purskas seemnevedelik selle ava kaudu välja. Sellel kontratseptsioonimeetodil oli siiski ka teatud puudus: urineerimisel tuli ava näpuga kinni katta.” (lk 282) 
“Seksuaalse aktiivsuse omapäraseks indeksiks on hoopis reiepikkuse ja jala kogupikkuse suhe. Mida pikem reis, seda seksuaalselt aktiivsem inimene on.” (lk 322) 
“Seevastu tund aega pärast äikest, kui õhk on puhas ja ioniseeritud, tõuseb organismi erootiline valmisolek ning see on parim aeg mitte ainult armumängudeks, vaid ka järglase eostamiseks.
Mõned spetsialistid on seisukohal, et naised, kes tahavad, kuid ei suuda rasestuda, peaksid seksiga tegelema just pärast kevadist või suvist äikest (või rahesadu) ning eriti hea aeg on siis, kui taevasse joonistub vikerkaar, siis toimub eostamine tingimata.” (lk 325) 
“Juba hallidest aegadest peale on täheldatud, et eriti kirglikud on need naised, kelle ülahuult ehib nähtav karvaude.” (lk 329) 
“Kui teil hakkavad põsed ära vajuma, lõualott tekkima jmt, võib tegutseda erineval moel – teha kirurgilist näopingutust, implanteerida kuldniite või ka lihaseid treenida. /-/ Kavalus seisneb aga selles, et suuseks iseenesest on juba suurepärane treening näolihastele, lõuale ja kaelale, pealegi veel tasuta (kui muidugi mees kui niisugune teile kalliks maksma ei lähe). Vähe sellest – töötades iga päev keelega, treenite te selle nii välja, et te ei hakka kedagi norskamisega segama (sest norskamises on teatavasti süüdi taha vajuv keel).” (lk 345) 
“Muide, juba kakskümmend aastat tagasi tegid Inglise seksuoloogid kindlaks, et pered, kus naised ei unusta oraalseid hellitusi, on märksa püsivamad. Teisalt ilmnes ka, et meestelt küllaldaselt oraalseid hellitusi saavad naised on truud ega kaldu abielu rikkuma.” (lk 346)

Kommentaare ei ole: