24 oktoober, 2010

Paula Schults – 365 stiilinõuannet meestele (2006)

Sügise rõhudes vallanduvad kaamoslikud mõtted ja soov stiilseks hakata.

“25. Kui esinete televisioonis, valige helesinine särk. See värv paistab ekraanil kõige ilusam välja.” (lk 14)
“46. Ärge kaelasidet kunagi üle õla taha visake, et ta supi sisse ei satuks. Samuti ei tohi seda särgi sisse pista. Olge süües lihtsalt tähelepanelikum.” (lk 20)
“69. Ükskõik, mida mood või suvised temperatuurid mõista annavad: sandaalid on Rooma riigi allakäigust saadik täiesti out.” (lk 30)
“84. Kas põlvikud ajavad higistama? Kahjuks jah. Kuid isegi suvel ei näe lühikese soki pealt piiluv karvane säär hea välja. Kandke imeõhukesi, eelistatult peenvillast põlvikuid. Need imavad kõige paremini niiskust.” (lk 34)
“110. Smart casual'iga sobivateks peakateteks on suvel pesapallimüts ja talvel kootud müts. Kui üldse tahate midagi pähe panna – kõige ilusam on kahtlemata paljas pea.” (lk 44)
“130. Ärge end kodus iial dressipükstes näidake, välja arvatud üksi olles. Hoidke oma kallimat sellise vaatepildi eest.” (lk 51)
“143. Fraki juurde kantakse valget kikilipsu, et vältida külaliste segiajamist teenindava personaliga (kelner kannab fraki juurde musta kikilipsu).” (lk 57)
“244. Kui kannatate juuste väljalangemise all, ärge kurvastage! See annab märku suveräänsusest, mitte vajadusest hõredat karvakasvu või kiilakaid kohti varjata.” (lk 95)
“256. Korrastage soengut vannitoas või üksi olles. Teie kaaslased on teile selle eest tänulikud.” (lk 99)
“303. Pükse ei tohiks proovida pärast rikkalikku söömaaega, sest nii ei ole värvel hiljem õige laiusega. Seepärast minge pärast sööki kõige varem kahe tunni möödudes sisseoste tegema.” (lk 121)
“308. Kui tahate näha müüja tõelist palet, öelge enne ostu sooritamist: “Ma mõtlen veel.” Kui reaktsioon on heasoovlik, peaksite tagasi tulema.” (lk 122)
“346. Ärge kunagi vahetult enne sulgemist poodi minge. Ainult siis, kui endale ja müüjale piisavalt aega varute, võite leida õige eseme. Pane tähele: mida hilisem kellaaeg, seda väiksem on müüja huvi teie välimuse vastu.” (lk 135)

3 kommentaari:

kolm ütles ...

http://kronotoop.blogspot.com/
põnev blogi, aga kas seal on meelega kommenteerimisvõimalus võimatuseks keeratud? chrome-mozilla igatahes ei võimalda sellelaadset põnevat tegevust.
et kui juhuslikult... blogipidajat keegi teab või nii.

Tiina ütles ...

Mul firefoxiga igatahes vähemasti avas kommentaarikasti. Kirjutada ei üritanud.

kolm ütles ...

Jah, vaat probleem ongi selles, et word verification on unpossible.
No lihtsalt kui blogistaja peaks imestama, et miks keegi kunagi midagi ei ütle.