22 august, 2012

Brian Koslow – 365 moodust saada miljonäriks (2008)


Koslow sai miljonäriks kolmekümne ühe aastasena. Tee nii Sinagi.


“25
Hellita oma keha korralikult. See on sinu ainus keha. Ilma korraliku hellituseta ei säilita see ausust ega terviklikkust. Millal sa viimati massaažis käisid, antioksüdante tarbisid, värsket köögiviljamahla jõid või trenni tegid?” (lk 30) 
“49
Julgusta igaüht oma ettevõttes end järjekindlalt parandama. Anna selle raamatu koopia igale kolleegile, ülemusele ja varustajale. Nad hakkavad sind rohkem hindama.” (lk 39) 
“112
Üks viis oma mainet hinnata on mõelda, mida sinu kohta su kiidukõnes öeldaks.” (lk 62) 
“179
Kuula inimesi, kes meelitavad ligi ja teenivad tunduvalt rohkem raha kui sina. Inimesed, kes meelitavad ligi ja teenivad rohkem raha on tihti ergutavad ja inspireerivad.” (lk 87) 
“196
Ankurda end mõne ideaali, filosoofia või eesmärgi külge, mis erutab sind nii, et sa ei suuda uinuda.” (lk 93) 
“255
Kui tekivad uued kaasaskantavad tehnikavõimalused, too need oma autosse, koju ja igale poole mujale. See investeering lubab sul muutuda tulemuslikumaks sel ajal, mille veedaksid muidu passiivselt.” (lk 118) 
“257
Uuringud näitavad, et inimeste tulemuslikkus on enne lõunat suurem kui pärast lõunat. Miks mitte minna lõunale tund aega hiljem ja alustada tööpäeva tund aega varem? Kaheksast üheni, sobib?” (lk 118-119) 
“347
Eelarvete mõte on määrata kindlaks see, mis on etteaimatav, ning luua selle jaoks sobivad tingimused. Eduka juhtimise mõte on kutsuda eelarve piires esile etteaimamatuid tulemusi.” (lk 157)

Kommentaare ei ole: